Lemsterpark biedt u de perfecte plek.

Langs de autosnelweg A6, als symbolische poort naar Friesland ligt Lemmer, centraal gelegen tussen zuidwest Friesland, Joure en Heerenveen. Vanuit de randstad is Lemmer binnen het uur bereikbaar, vanuit het Ruhrgebied is de reistijd ongeveer 2,5 uur. Door de ligging, het voorzieningenniveau, het gezellige centrum, het IJsselmeerstrand en de watersport-mogelijkheden is Lemmer letterlijk en figuurlijk een zeer aantrekkelijke plaats om te wonen, te werken en te recreëren. Kortom een ideaal klimaat voor de vestiging van uw bedrijf.

Lemsterpark is gesitueerd aan de noordoostzijde van de kern Lemmer. Het gebied ligt ingesloten tussen de Straatweg (verbinding tussen Lemmer en Follega) en de autosnelweg A6 (Emmeloord Joure). Aan de zuidzijde vindt het gebied aansluiting met de rondweg van Lemmer waardoor er een vlotte verbinding met de A6 is geboden en tevens een directe koppeling met de zuidwesthoek van Friesland is gemaakt.

Lemsterpark is een hoogwaardig bedrijventerrein met een diversiteit aan bedrijven omgeven door groen en water. Het bedrijventerrein biedt u volop ruimte om met uw onderneming door te groeien naar een bloeiende toekomst. De 1ste fase van Lemsterpark is inmiddels volgebouwd. Hier vindt u vele bedrijven waaronder Karwei, Welkoop, Kijlstra Ambulancezorg, Autobedrijf A6 . Inmiddels is in fase I een begin gemaakt met het aanbrengen van de definitieve bestrating en het openbare groen om de gewenste kwaliteit te krijgen.

Fase II is sinds kort geheel bouwrijp gemaakt en zijn de wegen aangelegd er hebben zich inmiddels ook meerdere bedrijven gevestigd. Er zijn volop nieuwbouw activiteiten waardoor de contouren van het bedrijventerrein inmiddels goed zichtbaar zijn.